Okulumuz

2001 yılında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak kurulan Anakulumuz Adatepe / Maltepe'de bahçeli, meyve ağaçları ve yeşillikler içinde bağımsız müstakil bir binada hizmet vermektedir. Anaokulumuz Toplam 2 kattan oluşan 900 m2'lik bir alana sahiptir. Çocuklarımızın kas ve iskelet gelişimini ön planda tutarak dekore edilmiş ve güvenliği sağlayabilmek için katlar arasındaki geçiş olabildiğince yatay ve az merdivene indirilerek çocuklarımızın 1. ve 2. katlara ulaşımı kolaylaştırılmıştır. Hijyeni, güvenliği ve sağlamlılığı kaliteli bir tercih haline getirdiğimiz okulumuzda, velilerimizin çocuklarını bekleyebileceği lobi, güvenliği ve tedbiri elden bırakmamak adına her sınıfa kurulan kamera düzeneği, her türlü duruma karşın erken tedbir için yangın dedektörü, yangın merdiveni, gaz alarm dedektörü, elektrik kesintisine karşı jeneratör ve 1 haftalık temiz su deposu mevcuttur. 300 m2lik geniş bahçesi, zemini ahşap döşenmiş oyun alanı, sınıflardan kolaylıkla görülebilen deniz ve ada manzarası, yapılandırılmış doğal çim alanları ile doğal yaşamı çocuklarınızın ayakları altına sererken aynı özeni güneş gören aydınlık ve ferah sınıflarımızın iç dekorasyonlarında da göstermiş bulunmaktayız. Soğuk havalarda çocukların enerjilerini boşaltabilmeleri için tasarlanan 90m2lik çok amaçlı etkinlik salonunun yanı sıra, çocuklarımızın esnek vücutlarını ve fiziksel becerilerini geliştirebilmelerine yardımcı olmak adına yapılandırılan bale barı ve bale aynası ile modern dansve jimnastik derslerine devam edilmektedir. Temel derslerin görüleceği sınıflardan ayrı olarak düzenlenen etkinlik salonu ve yemek salonumuzda da tüm dekorasyonlar çocuklarımızın eğitim ve gelişim süreçlerine uygun şekilde tasarlanmıştır. Anaokulumuzda sınıflar yaş gruplarına göre ayrılmaktadır. Her yaş grubunun öğretmenin yanı sıra öğretmenlerimize çocuklarımızın bakımlarında yardımcı olan kat görevlilerimiz mevcuttur.