Taşıma Hizmeti

Okulumuz servisi semtlere göre ayrılmakta ve aynı güzergah üzerinde yer alan çocuklarımız servis hostesleri eşliğinde evlerinden güvenli bir şekilde alınmakta ve tekrar evlerine ulaşımları sağlanmaktadır. Servis hostesleri, çocuklarımızı velilerinden almadan veya teslim etmeden önce cep telefonları ile iletişime geçerek servis saatine hazır olmaları konusunda uyarmaktadır. Okul servislerimizde sensorlu kapılar ve çocuk güvenliğine uygun koltuk ve emniyet kemeri kullanılmakta ve bu konuda gerek servis firmamız gerekse okul yönetimi gerekli titizliği göstermektedir.

Diğer taraftan servis kullanım kuralları hem okulumuzun hem de velilerimizin çocuklarımızın güvenliği için önemlidir. Bu anlamda özellikle velilerimizin dikkat etmesi gereken kurallarımız; Çocuklarımızın servis ulaşımı ile okula gelişlerinde “servise alıştırma” haricinde velilerimizin servisi kullanmamaları gerekmektedir. Okula servis aracı ile gelen çocuklarımızın ellerine yiyecek ve içecek verilmemesini de önemle rica ediyoruz. Yiyecek ve içeceğin servise bindirilmeden önce yedirilmesi ve içirilmesi gerekmektedir. Çünkü çocuğunuz servis aracında tek değildir ve yanında ki diğer çocuklar diğer çocuğun yediğinden içtiğinden istemekte, zaman zaman paylaşım sorunları yaşanmaktadır. Diğer taraftan yediği yiyecekten sonra ellerini yıkama, temizleme fırsatımız olmadığı durumlarda eller yağlı veya şekerli saçlara, giysilere sürülmekte veya çiğnenen sakız servis aracının koltuklarına, üste, saça, giysilere yapıştırılmaktadır. Bu nedenle yukarıda yer alan konulara dikkat edilmesini rica ederiz. Servis hostesinin çocuklarımızı sizden okula gelmek üzere teslim alması veya okuldan eve teslim etmesi sırasında sizlerle paylaşılan saat dilimine de özen göstermenizi, servis aracını bekletmemenizi, serviste sizi bekleyenlerin yine bizim çocuklarımız olduklarını unutmamanızı rica ediyoruz.